Blokkenweg

Het volkstuincomplex Blokkenweg is er al sinds mei 1980. Het bestaat uit een lange rij tuinen. Het is gelegen tussen de Blokkenweg en de spoorlijn van Ede naar Utrecht. Een prachtige plaats dus voor iemand die van treinen houdt. Maar het gaat natuurlijk in de eerste plaats om het tuinieren. We treffen hier echte groentetuinen aan van internationale allure. Ook voor bloemen is het hier een uitstekende plaats.

Naast het complex is een mooi fietspad aangelegd, het zogenaamde Blokkenpad. Fietsers en wandelaars genieten van de tuinen. De kans op een praatje is groot.

Sommige tuinders zitten er al vanaf het moment dat de tuinen werden ingericht. Ze willen er beslist niet weg. Wie er wil tuinieren moet wel een beetje van netheid houden. Tegenover ons wonen de bewoners van de Blokkenweg en zij verwachten van hun overburen dat zij meehelpen de straat een goed aanzien te laten houden.

Aanmelden tuin
U kunt zich aanmelden voor een tuin door contact op te nemen met de voorzitter of de secretaris van dit complex. De gegevens vindt u hieronder. Er zijn op dit moment geen tuinen vrij. U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier op de website.

Mevr. A. (Ada) van der Velden – Westervelt

Voorzitter

Tel: 0611357705

Voorzitter@blokkenweg.nl

Mevr. A. (Annie) Benjamin

Secretaris

secretaris@blokkenweg.nl

Dhr. G. (Gerard) Driessen

Algemeen bestuurslid

 

Dhr. A. (Anton) van Willigen

Penningmeester

Penningmeester@blokkenweg.nl

Film Tuinieren op de Blokkenweg

Scroll naar boven