Onze relaties en sponsoren

Bij tuincentrum de Oude Tol in Wageningen gaat u zich 100% thuis voelen. Ons tuincentrum staat immers bol van groen en gezelligheid! Maak het thuis gezellig met woonaccessoires en kamerplanten, en geef de tuin een praktische en prachtige make-over.
Landelijke organisatie voor hobbytuinders
Bassa verzorgt de verkoop, onderhoud en reparaties van (tuin-)gereedschappen en apparatuur voor hoveniers, bouwbedrijven en particulieren.
Al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in kachels en een begrip in Ede en omgeving Ruim 500 kachels in de webshop Ruim 200 onderdelen in de webshop Reparatie en onderdelen
Naast het brede assortiment zaden treft u op onze website ook een complete tuinwinkel aan. Ruime keuze aan leuke en nuttige tuinartikelen en tuinhulpjes.
De Kardoen is dé speciaalzaak in producten met een biologisch keurmerk voor Bennekom en omstreken!
Met drie filialen in Ede, en hier online staan wij zes dagen per week voor u klaar met het aanbieden van mooie boeketten, bloemwerk en planten
Wetenschapswinkel ondersteunt maatschappelijke organisaties met onderzoek
Van Rhee Tuinmachines levert producten en diensten aan particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. Wij zijn dealer van topmerken als Stihl, Viking en Stiga. Verder kunnen we alle merken leveren en repareren voor concurrerende prijzen.
Scroll naar boven