Botanisch tekenen

De Koekelt

De drie avonden botanisch tekenen horen bij elkaar. Dat is een serie van 3 lessen die men in een keer moet betalen (20 euro) en een iets ander karakter krijgt dan voorgaande jaren. De drie avonden zijn op 14-02-2024 / 06-03-2024 / 16-04-2024. Klik voor meer informatie op de link.

€20,00

Informatieavond voor nieuwe tuinders

De Velder Munnikenhof 17, Ede

Ben je een beginnende tuinder, kom dan naar deze informatieavond. Mireille Klinkenberg, zelf tuinder op de Kreelseweg, vertelt je in vogelvlucht van alles over het tuinieren: het tuinplan, mesten, zaaien, poten, verzorgen, onderhoud, plaagdieren etc.. Uiteraard is er ruimte om je vragen te stellen. Ben je al een aantal jaren actief als tuinder, maar vind je het ook leuk om te komen luisteren? Je bent van harte welkom.
We sluiten de avond af met een drankje.

Paasstukje maken

De Koekelt

Op deze avond maken we een vrolijk bloemstuk in frisse lentekleuren. Geen ervaring? Geen probleem! We helpen je stap voor stap en je gaat naar huis met een mooi stukje voor op de paastafel.

€15,00

Botanisch tekenen

De Koekelt

De drie avonden botanisch tekenen horen bij elkaar. Dat is een serie van 3 lessen die men in een keer moet betalen (20 euro) en een iets ander karakter krijgt dan voorgaande jaren. De drie avonden zijn op 14-02-2024 / 06-03-2024 / 16 april 2024. Klik voor meer informatie op de link.

€20,00

Plantjes- en zadenbeurs De Koekelt

De Koekelt

Ken je dat? Je zaait je sla, je pepertjes, spinazie, knolvenkel en noem maar op alvast voor. Dan blijkt dat je veel te veel plantjes hebt. Kom dan naar de ruilbeurs. Misschien kun je jouw overtollige zaadjes en plantjes ruilen tegen iets dat je tuinbuurtje aanbiedt. Koffie, thee en wat lekkers horen er uiteraard bij. Geen tijd vandaag of krijg je er geen genoeg van? Dan ben je op 11 mei van harte welkom bij het tuinencomplex aan de Kreelseweg. Wie weet wat je dan nog kunt scoren.

Gratis

Plantjes- en zadenbeurs Kreelseweg

Kreelseweg Kreelseweg, Ede, Nederland

Heb je 20 april de ruilbeurs op De Koekelt gemist, of wil je nog wel weer een keer iets leuks vinden? Iets dat je zelf nog niet kent? Of misschien heb je zelf iets te ruilen? Dan zien we je graag op de Kreelsweg. Je bent van harte welkom. We helpen je alleen graag herinneren dat er op de Kreelseweg alleen biologisch getuinierd mag worden, vanwege het waterwinningsgebied waar het complex in ligt. Als je alleen biologisch geteelde zaailingen, stekjes, bolletjes en plantjes meebrengt om te ruilen, dan vinden we dat erg fijn. Wij zorgen voor koffie, thee en wat lekkers, natuurlijk.

Gratis

VAT-borrel

Kreelseweg Kreelseweg, Ede, Nederland

Ben je 's morgens langsgeweest voor de plantjesruilbeurs? Dan zien we je graag 's middags nog een keer, voor een hapje en een drankje. Geen tijd gehad voor de plantjes? Dan hopelijk wel 's middags voor een praatje en even 'gluren bij de buren'. Kom langs op het gezellige complex en maak kennis met je mede-tuinders. Je bent van harte welkom tussen 14.00 en 16.00 uur.

Pannenkoekenfeest

De Koekelt

Beleg je pannekoek met de topping van je keuze of laat de koks een speciale pannekoek bakken, er is van alles mogelijk.

€3,50
Scroll naar boven