Blokkenweg


Mevr. A. van der Velden - Westervelt, voorzitter
 
Dhr. A. van Willigen, penningmeester
Jan Linsestraat 31
6717 JW Ede. Tel. 0318-438210

 Mevr. A. Benjamin, secretaris
 
Dhr. G. Driessen, algemeen bestuurslid
Jan Vermeerstraat 113
6717 SM Ede. Tel. 0318-621909

 

Het volkstuincomplex Blokkenweg is er al sinds mei 1980. Het bestaat uit een lange rij tuinen. Het is gelegen tussen de Blokkenweg en de spoorlijn van Ede naar Utrecht. Een prachtige plaats dus voor iemand die van treinen houdt. Maar het gaat natuurlijk in de eerste plaats om het tuinieren. We treffen hier echte groentetuinen aan van internationale allure. Ook voor bloemen is het hier een uitstekende plaats. U tuiniert hier dichtbij enkele winkels. Dus als u iets nodig hebt, bijvoorbeeld gereedschap of zaden, dan bent u binnen twee minuten op de Parkweg. Ook voor een natje en een droogje zijn er winkels binnen een steenworp afstand. Toch bent u langs de Blokkenweg echt buiten bezig.

 

 

Sommige tuinders zitten er al vanaf het moment dat de tuinen werden ingericht. Zij willen er beslist niet weg. Wie er wil tuinieren moet wel een beetje van netheid houden. Tegenover wonen de bewoners van de Blokkenweg en zij verwachten van hun overburen dat zij meehelpen de straat een goed aanzien te laten houden. Er is altijd wel een kans dat u hier een tuin kunt krijgen. Ieder jaar komen er wel enkele vrij. Heeft u belangstelling, geeft u zich dan snel op, want wie het eerst komt, het eerst tuiniert.

 

 

Aanmelden tuin
U kunt zich aanmelden voor een tuin door contact op te nemen met de heer G. Driessen. De gegevens vindt u hier boven. Als er geen tuinen vrij zijn kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst.