Complex filmpjes

Complex filmpjes VAT-Ede.

Op zaterdag 5 november 2022 was het dan zover: in Cultura werden de promotiefilmpjes van de zeven tuincomplexen van VAT-Ede gepresenteerd. Deze filmpjes zijn gemaakt door leden van de Edese Smalfilm en Video Amateurs, ESVA in samenwerking met leden van VAT-Ede. De opnames vonden plaats in de nazomer van dit jaar. Hiertoe werd met het bestuur van elk complex een afspraak ingepland en mocht een van de tuinders – meestal een bestuurslid – het woord voeren. De betrokkenen hebben veel tijd en energie gestoken in het maken van de opnames en het samenstellen van de uiteindelijke filmpjes. Het resultaat mag er zijn! De filmpjes staan inmiddels op de pagina’s van de betreffende complexen op de website van VAT-Ede.

Dat de betrokken leden van ESVA met veel plezier hebben gewerkt aan dit project, blijkt ook uit de wijze waarop het resultaat is gepresenteerd. De presentatie van de promotiefilmpjes was ingebed in het programma van de jubileumbijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van ESVA, in Cultura in Ede. Na het tonen van de filmpjes aan de aanwezigen, nodigde de voorzitter van ESVA ons hoofdbestuurslid Cees Derks, vanuit VAT-Ede coördinator van dit project, uit om de filmpjes officieel in ontvangst te nemen. Zeer verrast waren de aanwezige leden van VAT-Ede toen bleek dat de filmpjes als een geschenk van de jubilerende ESVA aan VAT-Ede werden overhandigd.

Cees Derks bedankte de voorzitter voor dit bijzondere gebaar en memoreerde de totstandkoming van de samenwerking: de voorzitters van beide verenigingen tuinieren naast elkaar. Een praatje was voldoende om tot een samenwerking te komen. Zo zie je maar weer: een goede buur….

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven